Säännöt

Alla olevat säännöt ovat voimassa Gyostage LAN-tapahtumassa. Jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan sääntöjä erikseen mainitsematta.

Alla olevien sääntöjen lisäksi tapahtumassa pätevät Suomen lait ja järjestäjien erikseen antamat ohjeet ja säännöt. Sääntöjä rikkova henkilö voidaan järjestäjien toimesta poistaa tapahtumasta.

Valmistaudu myös siihen, että tapahtumaan tuomasi tavarat tarkistetaan sisäänkäynnillä järjestyksenvalvojien toimesta. Tällä tavoin varmistamme tapahtuman turvallisuuden.

Päihteet

Gyostage on päihteetön tapahtuma.

 • Alkoholin ja huumausaineiden hallussapito ja nauttiminen tapahtuma-alueella ja sen välittömässä läheisyydessä on kiellettyä.
 • Alkoholin vaikutuksen alainen henkilö poistetaan tapahtumapaikalta.
 • Tupakointi on sallittua erikseen määritellyllä alueella. Alueet on merkitty tapahtumakarttaan. Tupakantumpeille on alueella asianmukaiset tuhkakupit.
 • Myöskään sähkötupakkatuotteiden käyttö ei ole sallittua sisätiloissa.

Kielletyt esineet

Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda:

 • Minkäänlaisia aseita (myös roolipeliaseet)
 • Kolveja tai muita suurta lämpöä kehittäviä työkaluja.
 • Ilotulitteita tai muita räjähdysherkkiä aineita.
 • Alkoholia, muita huumausaineita tai reseptilääkkeitä, joihin sinulla ei ole reseptiä tai jotka eivät ole alkuperäisessä pakkauksessa.
 • Laserosoittimia, laserkyniä yms.
 • Myrkyllisiä materiaaleja.
 • Paineilmatorvia tai muita kovaa ääntä tuottavia välineitä.
 • Painepakattuja tuotteita.

Kaiuttimet

Vaikka kaiuttimet ovatkin sallittuja tapahtumassa, ethän tuo paikalle suuria äänentoistojärjestelmiä. Muista muut salissa olevat ja säästä heidän korvia. Gyostage suosittelee vahvasti omien kuulokkeiden käyttöä.

Järjestäjillä on oikeus huomauttaa äänenvoimakkuudesta, ja tarvittaessa kieltää henkilön kaiuttimien käyttö useiden huomautusten jälkeen.

Liput

Tapahtumaan saapuessasi saamasi ranneke on pidettävä ranteessa näkyvillä koko tapahtuman ajan. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa toiselle henkilölle. Rikkonaiset rannekkeet eivät kelpaa pääsylippuna tapahtumaan.

Sopimaton materiaali

Aikuisviihteen / lapsille sopimattoman materiaalin katseleminen tapahtumapaikalla on ehdottamasti kielletty.

Tietoturva ja piratismi

Suomen laki kieltää tekijänoikeuslaeilla suojatun materiaalin levittämisen. Muista päivittää virustentorjuntasi sekä asettaa palomuuri päälle tietokoneessasi ennen saapumista tapahtumapaikalle. Tapahtuman verkkoa valvotaan tapahtuman aikana ja saastuneet tietokoneet poistetaan verkosta.

Laniverkko

Järjestäjät, sekä myös verkon tarjoaja, tarkkailevat tapahtuman ajan verkon käyttöä. Mikäli teet jotakin kiellettyä, me kyllä huomaamme.

Verkkoon on kielletty perustaa DHCP-palvelimia, tai liittää reitittimiä jotka jakaisivat verkon eteenpäin. Kaikenlainen tapahtumaverkon nuuskiminen ja sen laitteisiin hyökkääminen (tai sen yrittäminen) on kielletty. Sinut voidaan poistaa tapahtumapaikalta pelkästä yrittämisestä.

Myös kaikki verkon haavoittaminen ja turha kuormittaminen on kiellettyä. Mikäli havaitset verkossa jotain sääntöjen vastaista käytöstä olet velvollinen ottamaan yhteyttä järjestäjiin.

Ilkivalta ja varkaudet

Järjestäjillä on velvollisuus ilmoittaa varkaudet ja ilkivalta poliisille.

Konepaikat

Kaikkien tavaroidesi tulee mahtua varaamallesi konepaikalle. Tietokoneen tai muiden tavaroidesi pystyttäminen muualle kuin varatulle konepaikalle on kiellettyä.

Konepaikalle sijoitettavien tavaroiden yhteispaino ei saa ylittää 50kg. Korkeussuunnassa rakentamisen on pysyttävä hyvän maun rajoissa ja turvallisena.

Nukkuminen omalla tietokonepaikallasi on sallittua vain istuma-asennossa. Sinun täytyy istua omalla tuolillasi ja olla näkyvissä koko ajan. Pöytien tai tuolien alla ei saa nukkua.

Valokuvaus

Tapahtumapaikalla kiertävät Gyostagen valokuvaajat tapahtuman aikana. Jos saavut tapahtumaan hyväksyt, että sinusta saatetaan ottaa kuvia.

Muuta

Tottele järjestäjiä ja järjestyksenvalvojia, sekä kysy jos joku mietityttää . Pidä järki mukana niin kaikilla on hauskempaa!

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeudet sääntöjen mahdollisiin muutoksiin.

Gyostage

Tapahtuman järjestää Diginatiivit ry. Alta löydät yhteystietomme.

Pääjärjestäjä:
kyosti@diginatiivit.fi

Yhteistyökumppanit:
partners@gyostage.fi
riku@diginatiivit.fi

Yleiset kysymykset & Lipunmyynti:
niklas@diginatiivit.fi

Info & Helpdesk

aspa@diginatiivit.fi
liput@diginatiivit.fi

Puhelin
+358 34 109 1111

Voit myös lähettää meille viestin sosiaalisen median kanavalla, Facebookissa tai Discord!