Tapahtumapaikka

Vuonna 2019 Gyostage järjestetään Kuopio-hallilla, osoitteessa Opistotie 4, 70200 Kuopio. Halli on yksi Kuopion suurimmista vuokrattavissa olevista tiloista ellei suurin, joten Gyostage on tänä vuonna sekä pidempi että suurempi kuin koskaan!

Kuopio-Halli sijaitsee n. 1,5 km päässä Kuopion keskustasta, moottoritien 5 varrella ja aikaisemman tapahtumapaikan naapurissa.

Saapuminen

Voit lukea tapahtumaan saapumisesta Saapumisohjeet-sivulta.

Virkistäytyminen

Kuopio-hallissa ja nukkumatiloilla on suihkutilat peseytymistä varten. Mikäli konepaikalla istuminen alkaa kyllästyttää ja haluat harrastaa jonkinlaista liikuntaa tapahtuman aikana, niin ulkoa löytyy hiekkakenttä jossa voi harrastaa mm. frisbeen heittoa. Lyhyen matkan päästä löytyy mm. pururata lenkkeilyä varten. Kuopio-hallin liikuntapisteet eivät ole käytössä tapahtuman aikana.

Nukkuminen

Tapahtuman nukkumatilat ovat viereisessä Klassikan lukiossa, noin 100 metrin päässä Kuopio Hallista. Nukkumatiloissa 24h valvonta. 

Lue lisää Ensikertalaisen oppaasta.

Ruokailu

Tapahtumassa voit ruokailla myös paikanpäällä. Kuopio-hallin Cafe on avoinna torstaina, perjantaina ja lauantaina klo 23:59 asti. Klo 12-16 tarjolla on myös edullinen lounasruokailu. Pääsisäänkäynniltä löydät tuttuun tapaan Leväsen Grillin.

Kioski

Diginatiivit ylläpitää tapahtumassa omaa pientä kioskia, joka on avoinna koko tapahtuman ajan ympäri vuorokautisesti. Kioskista löydät ihanien asiakaspalvelijoiden lisäksi makeaa ja suolaista sekä niin limpparit kuin energiajuomat. Kioskin läheisyydessä on myös kodinkonepiste, josta löytyy mm. mikro omien ruokien lämmittämistä varten. 

Tapahtumakartta

Karttaa voidaan vielä päivitellä.  >(^.^)<

Gyostage

Tapahtuman järjestää Diginatiivit ry. Alta löydät yhteystietomme.

Pääjärjestäjä:
kyosti@diginatiivit.fi

Yhteistyökumppanit:
partners@gyostage.fi
riku@diginatiivit.fi

Yleiset kysymykset & Lipunmyynti:
niklas@diginatiivit.fi

Info & Helpdesk

aspa@diginatiivit.fi
liput@diginatiivit.fi

Puhelin
+358 34 109 1111

Voit myös lähettää meille viestin sosiaalisen median kanavalla, Facebookissa tai Discord!