Yhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppanit

Gigantti

Gigantti on suomen suurin elektroniikan ja kodinkoneiden ja niihin liittyvien palveluiden jälleenmyyjä. Gigantti tarjoaa laajan valikoiman tunnettuja merkkituotteita aina edulliseen hintaan.

Gigantti mahdollistaa turnauskoneet Gyostagelle.

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymä Riveria

Riveria tarjoaa ammatillista koulutusta Pohjois-Karjalassa. Olitpa nuori tai aikuinen, Riveria on paikkasi opiskella!

Tutustu yhteistyökumppaniin.

FNE Finland

FNE-Finland Oy on suomalainen runkoverkko-operaattori, joka tarjoaa asiakkailleen luotettavia yhteyksiä ja kokonaisvaltaisia palveluita.

Tutustu yhteistyökumppaniin.

ITC.FI

ITC on Kuopiossa Haapaniemellä toimiva IT-palveluiden erikoisliike, josta löydät laajan valikoiman tietotekniikkaa. Löydät myös tunnetusti osaavan ja palvelevan henkilökunnan, sekä kaiken kattavat huoltopalvelut.

ITC:ltä löydät myös uusimmat pelaamiseen tarvittavat oheislaitteet ja komponentit!

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Kuopio

Suomen yhdeksänneksi suurin kaupunki on mahdollistamassa Gyostagen järjestämisen tänäkin vuonna Kuopio-hallin hulppeissa tiloissa.

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Yhteistyökumppanit

Rakettinetti

Rakettinetti Oy toimittaa valokuitu laajakaistaliittymiä yrityksille ja yhteisöille Suomen suurimmissa kaupungeissa Helsingistä Rovaniemelle ja Porista Joensuuhun.

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Lounea

Lounea tarjoaa kotitalouksille ja yrityksille viestintä-, internet-, mobiili- ja TV-palvelut. Lisäksi lounaisessa Suomessa sijaitseva yritys tarjoaa liiketoiminnan tehostamiseen liittyviä palveluita ja ohjelmistoja. 

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Kuopion Nuorisopalvelut

Nuorisotyö on nuorten hyvinvoinnin ja kasvun tukemista elämän eri osa-alueilla. Nuorisotaloilla järjestetään paljon erilaisia kerhoja, retkiä ja leirejä, sekä mahdollistetaan monipuoliset harrastusmahdollisuudet jokaiselle nuorelle.

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Apua majoitukseen löydät Sokos Hotel Puijonsarvesta! Kuopion keskustan sykkeestä liikut helposti laneista nukkumaan ja takaisin! Itä-Suomen suurimmassa hotellissa tunnelma on lämmin, kodikas ja savolaisittain leppoisa.

 Tutustu yhteistyökumppaniin.

Leväsen Grilli

Leväsen Grilli on alkuvuodesta 2009 lähtien valmistanut Savon maittavimmat ja isoimmat grilliannokset ja hampurilaiset.

Lupsakalla ja rennolla savolaishuumorilla tarjottu eväs maistuu ihan jokaiselle.

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Game Quest

Game Quest on Kaavilaisen perheyrityksen Lamilinen uutuustuote. Ammattipelaajien toiveita mukaillen toteutettu tyylikäs ja ergonominen pelipöytä, johon on saatavilla useita erilaisia lisävarusteita.

Lamininelta saat myös kiintokalusteet koko kodintarpeisiin. Kalusteet pinnoitetaan markkinoiden laadukkaimmalla pinnoitteella – korkeapainelaminaatilla.

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Viihdelinna

Viihdelinna on Savonlinnassa toimiva viihteen ja elektroniikan erikoisliike. Viihdelinnasta löytyy uutta ja käytettyä elektroniikkaa, pelejä, vinyylilevyjä, elektroniikkakomponentteja, tietokoneita ja niiden huoltoa.

Lisäksi Viihdelinna tarjoaa äänentoistolaitteiden vuokrausta, sähköasennusta ja huoltoa.

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Bluesounds

Bluesounds Oy tarjoaa laadukkaan ja tapahtuman kokoluokkaan mitoitetun ääni-, valo- ja esitystekniikan alttareilta areenoille.

Ammattitaitoinen, vankan kokemuksen antamalla varmuudella ja hyvällä mielellä tarjottu asiakaspalvelu on Bluesoundsille kunnia-asia. Kerro toiveesi, he suunnittelevat ja toteuttavat.

Tutustu yhteistyökumppaniin.

OP Pohjois-Savo

Täyden palvelun pankki, joka kuuluu suomalaiseen OP-ryhmään ja on yksi sen suurimmista pankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. OP Pohjois-Savo tukee alueen useita harrastetoimijoita, kuten myös Gyostagea.

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Itä-Suomen Yliopisto (UEF)

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opetusta tarjotaan 13 koulutusalalla ja noin sadassa pääaineessa tai koulutusohjelmassa.

Kampukset sijaitsevat Kuopiossa ja Joensuussa, joissa opiskelijoita on yhteensä noin 15 500.

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Jyväskylän Yliopisto (Jyu)

Jyväskylässä sijaitsevassa yliopistossa opiskelee noin 14500 opiskelijaa. Yliopiston monipuolisesta koulutustarjonnasta voit koota juuri sinulle sopivan opintojen kokonaisuuden. Korkealaatuiselle tutkimuksella ja koulutuksella lisäämme ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja osaamista yhteiskunnassa.

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Monipuolisen koulutustarjonnan ansiosta tutkinnon voi suorittaa joko päivätoteutuksena, tai monimuotototeutuksena työn ohessa.

Koulutusyksiköt sijaisevat Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Savoniassa työskentelee n. 500 työntekijää ja opiskelijoita on lähes 6000.

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Pelihuone Game Over

Game Over on Kuopiossa sijaitseva perheystävällinen retropelihuone kaikenikäisille pelaajille. Pelihuone tarjoaa mukavan ja viihtyisän paikan kokeilla pelejä useilla eri konsoleilla monelta eri aikakaudelta, aina 80-luvulta saakka. 

 Tutustu yhteistyökumppaniin.

Gyostage

Tapahtuman järjestää Diginatiivit ry. Alta löydät yhteystietomme.

Pääjärjestäjä:
kyosti@diginatiivit.fi

Yhteistyökumppanit:
partners@gyostage.fi
riku@diginatiivit.fi

Yleiset kysymykset & Lipunmyynti:
niklas@diginatiivit.fi

Info & Helpdesk

aspa@diginatiivit.fi
liput@diginatiivit.fi

Puhelin
+358 34 109 1111

Voit myös lähettää meille viestin sosiaalisen median kanavalla, Facebookissa tai Discord!